• Home

    Home

  • 1
  • 2
  • 3

NTFU Ledenpas blijft geldig!

Ieder voorjaar was het vaste prik: je nieuwe NTFU-ledenpas was er weer! Dit jaar gaat het iets anders; door de ontwikkelingen binnen Scan&Go en de komst van de digitale ledenpas via Fietssport.nl is het overbodig geworden om jaarlijks een nieuwe pas te versturen. Daarom blijft de ledenpas die op dit moment in je portemonnee of fietstasje zit geldig zolang je lid bent.

Scan&Go

“Het aantal toertochten dat Scan&Go gebruikt blijft maar groeien en mede daarom hebben we er nu voor gekozen om een ‘pas for life’ uit te geven,” vertelt Linda Beliën van de NTFU. “Via de scanner kunnen de organisatoren van toertochten namelijk zien of iemand lid is en dus korting krijgt op de tocht. Dit maakt de ledenpas met een jaartal erop overbodig.”

Handig: je ledenpas op je mobiel

“Daarnaast hebben we een aantal maanden geleden Fietssport.nl gelanceerd, een platform waar je onze toertochten en fietsroutes vindt,” vertelt Linda. “NTFU-leden kunnen hier gratis een PLUS-account aanmaken, zodat je je ledenpas ook digitaal hebt.” Verlies je je fysieke ledenpas? Dan heb je nog altijd je digitale ledenpas óf vraag je voor €5,- een nieuwe fysieke pas aan.

Wil jij je ledenpas digitaal?

Maak dan een basic account aan op Fietssport.nl en voer op de pagina ‘mijn gegevens’ je lidnummer van de NTFU in. De barcode die je ziet is je ledenpas, maar dan op je mobiel – handig!


Cycling Lemelerveld is een fietsvereniging met momenteel meer dan 200 leden die vooral in de zomerperiode gezamenlijk samen trainen. Er wordt gefietst met  race/tour groepen, mountainbikegroepen, damesgroepen en jeugd groepen.

Komende activiteiten

 31 okt 2021  00:00
 KokkieBikes Hellendoornse Bossentocht
 

Sponsoren

roelofslemelerveldlenferink kokkiebikesacon sealecoDeBoombouwPosthoorn