• Home

    Home

  • 1
  • 2
  • 3

Cycling Lemelerveld ontwaakt uit winterslaap

Na weer een lange winterstop is afgelopen weekend de tijd weer verzet en dat luidt tevens het nieuwe seizoen in voor de fietsclub.  De mountainbikers hebben de winterperiode stug doorgefietst maar de wegrenners gaan in winterslaap.

En met het mooie weer de afgelopen week gaan de oogjes vanzelf weer open. En zo stonden er zondagmorgen weer 25 wegrenners op het kroonplein voor hun eerste rondje. Evenveel mountainbikers waren inmiddels ook  al vertrokken voor hun ritje naar de gezamenlijke koffiestop op de Holterberg. Onder het genot van een kop koffie een een goed stuk gebak werden al weer grote plannen gemaakt voor het nieuwe seizoen, maar werd ook even stilgestaan bij een teamlid, die deze week wel een zeer trieste boodschap heeft gekregen.

Cycling Lemelerveld  is weer klaar voor een nieuw seizoen.

En denk je: “Is fietsen ook iets vcoor mij lees dan vooral verder: Ben je een beginnende mountainbiker of wil je gaan wielrennen. Aan je conditie werken of vind je het leuk om met een groep andere mountainbikers of wielrenners op pad te gaan? Dan kun je vanaf 3 april starten bij Cycling Lemelerveld.

We hebben opstart lessen voor jou. Je mag één maand gratis mee draaien in de opstartgroep en kijken of moutainbiken of wielrenen ook iets voor jou is. Je kunt dan op je eigen tempo mee fietsen of mountainbiken. Startende fietsers worden goed begeleid bij Cycling Lemelerveld. Tijdens deze maand leer je de basisfietstechnieken en bouw uithoudingsvermogen op en leer je fietsen in een groep. Onder begeleiding van ervaren fietsers en trainers wordt aandacht besteed aan remmen, schakelen, stuurvaardigheid, kijken en andere technieken. Basis vaardigheden die je gelijk kunt toepassen en waardoor je veiliger en makkelijker gaat fietsen. Ook ben je die maand verzekerd via de NTFU. Er wordt telkens vanaf het Kroonplein gestart. Aanmelden is wel noodzakelijk.  Kom en beleef het !

Vanaf 3 april op de volgende dagen:

  • Maandagavond om 18.30 Mountainbikers
  • Dinsdagavond om 18.30 Wielrenners
  • Woensdagavond om 18.30 Mountainbikers
  • Donderdagavond om 18.30 Wielrenners


Cycling Lemelerveld is een fietsvereniging met momenteel meer dan 200 leden die vooral in de zomerperiode gezamenlijk samen trainen. Er wordt gefietst met  race/tour groepen, mountainbikegroepen, damesgroepen en jeugd groepen.

Komende activiteiten

 31 okt 2021  00:00
 KokkieBikes Hellendoornse Bossentocht
 

Sponsoren

roelofslemelerveldlenferink kokkiebikesacon sealecoDeBoombouwPosthoorn