• Home

    Home

  • 1
  • 2
  • 3

Contract met Natuurbad Heidepark

Aan de rand van het zwembad was de plaatselijke pers toegestroomd bij het ondertekenen van het contract voor drie jaar fietsplezier voor m.n. de jeugd van Cycling Lemelerveld. Ze hadden al een prima accommodatie en trainden de afgelopen jaren al op het terrein rond het zwembad maar nu is dit ook nog eens officieel op papier vastgelegd. Om 16.00 u verschenen Evert Stobbelaar, Rohald Koenjer en Raymond Marsman ten tonele, eerstgenoemde met een hele stapel papier onder de arm met allemaal stempels van natuurbad Heidepark erop. Zonder het te lezen werden door de fietsclub de handtekeningen gezet. Voor hetzelfde geld is het een overname van de hypotheekakte van Huize Stobbelaar!! Maar gelukkig zijn we in Lemelerveld goed van vertrouwen, kan de fietsclub weer drie jaar genieten van een prachtig parcours en moet Evert zijn hypotheek gewoon zelf blijven betalen.

Door de enorme groei van het aantal jeugdleden is er even een ledenstop maar er wordt hard gewerkt aan uitbreiding van de leiding, zodat nog meer jeugd kan fietsen.


Cycling Lemelerveld is een fietsvereniging met momenteel meer dan 200 leden die vooral in de zomerperiode gezamenlijk samen trainen. Er wordt gefietst met  race/tour groepen, mountainbikegroepen, damesgroepen en jeugd groepen.

Komende activiteiten

 31 okt 2021  00:00
 KokkieBikes Hellendoornse Bossentocht
 

Sponsoren

roelofslemelerveldlenferink kokkiebikesacon sealecoDeBoombouwPosthoorn