• Home

    Home

  • 1
  • 2
  • 3

Kokkiebikes Hellendoornse Bossentocht 2017

Na een week baggerweer miezerde het zondagmorgen 8 oktober nog een heel klein beetje maar stond Nederland eindelijk weer eens een droge zonnige dag te wachten. De regen van zaterdagnacht had het parcours én het parkeerterrein flink geteisterd.

Met een duwtje in de rug konden zo’n 150 auto’s een tijdelijke rustplaats krijgen, maar een tweetal bussen liepen zo vast in de modder, dat de 4-wheeldrive van de Boombouw er aan te pas moest komen om ze preventief te ruimen.

Cycling Lemelerveld had weer een mooi parcours uitgezet. Zo’n 400 fietsers gingen op weg onder ideale omstandigheden behalve dan het parcours, dat op deze morgen ook wel het predicaat Hellendoornse Bossen én Plassentocht verdiende.

Het was genieten geblazen op de prachtige Sallandse heuvels. Af en toe waan je je in een achtbaan met al dat geslinger door berg en dal en de vele bochten. De zon maakte het geheel compleet.

De mooie plaatjes zijn gemaakt door Egbert, oud werknemer van Kokkiebikes en recent begonnen als zelfstandig architectuurfotograaf, moest zich letterlijk in allerlei bochten wringen. Wel een heel verschil die dynamische bikers t.o.v. die statische gebouwen. Maar toch is het hem prima gelukt.

 

 


Cycling Lemelerveld is een fietsvereniging met momenteel meer dan 200 leden die vooral in de zomerperiode gezamenlijk samen trainen. Er wordt gefietst met  race/tour groepen, mountainbikegroepen, damesgroepen en jeugd groepen.

Komende activiteiten

 31 okt 2021  00:00
 KokkieBikes Hellendoornse Bossentocht
 

Sponsoren

roelofslemelerveldlenferink kokkiebikesacon sealecoDeBoombouwPosthoorn