• Home

    Home

  • 1
  • 2
  • 3

MTB route in Mountainbikenetwerk Twente!

Vanaf nu maakt ook de mountainbikeroute op de Lemelerberg deel uit van het ‘Mountainbikenetwerk Twente’! Het ‘Mountainbikenetwerk Twente’ heeft als onderdeel van ‘Regio Twente’ het doel om de aangesloten mountainbike routes op een hoog niveau te houden en de gebruikers veiligheid en uitdaging te bieden.

Om dit doel te bereiken op de Lemelerberg, zal Cycling Lemelerveld in samenwerking met Landschap Overijssel de onderhoudswerkzaamheden (blijven) uitvoeren en zal de club vanaf nu ondersteund worden met materiaal, financiën en advies met betrekking tot onderhoud en doorontwikkeling van de route.

 

Op korte termijn betekent het dat de bewegwijzering van de route zal worden aangepast; de zwarte bordjes worden vervangen door oranje bordjes en er worden enkele waarschuwingsborden geplaatst. Hierdoor past de route beter in het routenetwerk, en krijgt de bewegwijzering dezelfde uitstraling als de andere aangesloten routes, zoals Lageveld (Wierden), Markelo en Rijssen.

Voor het aanpassen van de bewegwijzering is alle hulp welkom, en zodra bekend is wanneer dat gaat gebeuren zal het gemeld worden.


Cycling Lemelerveld is een fietsvereniging met momenteel meer dan 200 leden die vooral in de zomerperiode gezamenlijk samen trainen. Er wordt gefietst met  race/tour groepen, mountainbikegroepen, damesgroepen en jeugd groepen.

Komende activiteiten

 31 okt 2021  00:00
 KokkieBikes Hellendoornse Bossentocht
 

Sponsoren

roelofslemelerveldlenferink kokkiebikesacon sealecoDeBoombouwPosthoorn