• Home

    Home

  • 1
  • 2
  • 3

Onderhoud MTB-route

Vrijdag 16 en zaterdag 17 november willen we weer aan de slag met het onderhoud van de mountainbike route. We zullen beide dagen de hele dag aan de slag gaan. De reden dat we dit op deze manier doen, is dat we de bewegwijzering van de route dan gaan vernieuwen, zoals we hebben afgesproken met Regio Twente. Deze twee dagen kunnen we hulp en materieel krijgen van hen. 

Zij kunnen dit natuurlijk niet alleen en hebben daarom onze hulp hard nodig!

Naast het aanpakken van de bewegwijzering, willen we deze dagen ook het reguliere najaarsonderhoud uitvoeren. We zullen beide dagen starten om 8:30 uur op de parkeerplaats boven op de berg.

Alle hulp is deze dagen welkom! Kun je (één van) deze dagen of een dagdeel (ochtend of middag) helpen, laat het dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Cycling Lemelerveld is een fietsvereniging met momenteel meer dan 200 leden die vooral in de zomerperiode gezamenlijk samen trainen. Er wordt gefietst met  race/tour groepen, mountainbikegroepen, damesgroepen en jeugd groepen.

Komende activiteiten

 31 okt 2021  00:00
 KokkieBikes Hellendoornse Bossentocht
 

Sponsoren

roelofslemelerveldlenferink kokkiebikesacon sealecoDeBoombouwPosthoorn