• Home

    Home

  • 1
  • 2
  • 3

Opstapdag Cycling Lemelerveld

Alhoewel het niet stormliep met de aanmeldingen voor de opstapmiddag op zaterdag 11 mei, stonden er toch 5 enthousiaste fietsers bij KokkieBikes klaar voor de clinic.  Vier wielrenners, één heer en maar liefst drie dames en één MTB’er kregen een mooie middag voorgeschoteld. Alle deelnemers hadden hun eigen stalen ros meegenomen zodat de leenfietsen van KokkieBikes in de stal konden blijven staan.

Evenals de altijd goed verzorgde trainingen van Cycling Lemelerveld, was ook de begeleiding van deze clinic prima voor elkaar. Werden de race fietsers 1 op 2 begeleid, bij de mountainbikers was dit zelfs 2 op 1 .

André Wijermars en Marcel Nijenkamp voorzagen de wielrenners van de nodige instructies en maakten een mooie ronde van ongeveer 45 km door het Sallandse Landschap met een pauze stop bij Herberg De Klomp in Vilsteren.

De MTB clinic werd afgetrapt met een korte uitleg over de afstelling van de fiets en een aantal veiligheidsinstructies door John van Kampen en Trecia van Es. Daarna werd koers gezet naar de Lemelerberg waar de theorie in praktijk kon worden gebracht. Op het uitdagende parcours van de berg kwamen de belangrijkste technische vaardigheden aan de orde zoals rem-, bochten-, klim- en daaltechniek.

Rond half vier kwamen zowel de wielrenners als de MTB’ers met een voldaan gevoel terug bij Kokkie Bikes. Onder het genot van koffie en cake werd er nog even enthousiast nagepraat. Alle deelnemers gingen huiswaarts met een hoop nieuwe kennis, een bidon en wat informatie over de club. We hopen dat we binnenkort een aantal nieuwe leden mogen verwelkomen.

20190511 1

20190511 2

20190511 3

20190511 4

 


Cycling Lemelerveld is een fietsvereniging met momenteel meer dan 200 leden die vooral in de zomerperiode gezamenlijk samen trainen. Er wordt gefietst met  race/tour groepen, mountainbikegroepen, damesgroepen en jeugd groepen.

Komende activiteiten

 31 okt 2021  00:00
 KokkieBikes Hellendoornse Bossentocht
 

Sponsoren

roelofslemelerveldlenferink kokkiebikesacon sealecoDeBoombouwPosthoorn