• Home

    Home

  • 1
  • 2
  • 3

Update COVID-19 (26 maart)

De gevolgen van het COVID-19 virus zullen je niet zijn ontgaan, we hebben er allemaal mee te maken. Wij willen jullie graag periodiek op de hoogte houden omtrent de ontwikkelingen in de fietssport en hoe wij hier als club mee omgaan. 

Het kabinet heeft besloten alle samenkomsten te verbieden tot 1 juni, waarbij ook geen ondergrens meer is van 100 personen. Tot 1 juni zullen er dan ook géén enkele clubactiviteiten/trainingen plaats vinden. 

Ook hebben wij besloten om het onderhoud van de MTB-route op zaterdag 27 maart en 11 april af te gelasten. De route ligt er goed en veilig bij en dus is er géén directe noodzaak om dit door te laten gaan.

Voor de ledenvergadering zullen wij een nieuwe datum plannen, dit plannen wij nadat alle maatregelen van tafel zijn. 

Het clubweekend dat gepland staat van 11 t/m 14 juni gaat vooralsnog wel door, voor de personen die zich op gegeven hebben mooi iets om naar uit te kijken. Uiteraard houden wij de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zullen jullie hier op tijd over informeren. Mocht het alsnog niet door kunnen gaan dan wordt je inschrijfgeld t.z.t. terug gestort. 

Wij hopen jullie hierbij voor nu voldoende geïnformeerd te hebben. Mochten er nog vragen zijn over bovenstaande, mail ons dan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Cycling Lemelerveld is een fietsvereniging met momenteel meer dan 200 leden die vooral in de zomerperiode gezamenlijk samen trainen. Er wordt gefietst met  race/tour groepen, mountainbikegroepen, damesgroepen en jeugd groepen.

Komende activiteiten

 31 okt 2021  00:00
 KokkieBikes Hellendoornse Bossentocht
 

Sponsoren

roelofslemelerveldlenferink kokkiebikesacon sealecoDeBoombouwPosthoorn