• Home

    Home

  • 1
  • 2
  • 3

Wijziging Sluitingstocht

Afgelopen weekend heeft de mountainbike vertegenwoordiging van de activiteiten commissie de route van Apeldoorn voor-gefietst.

Ondanks de prachtige omgeving brengt de route bij lange na niet de uitdaging waar op gehoopt was. Daarom is besloten om de plannen om te gooien; de mountainbikers zullen de nieuwe vernieuwde route van Lochem gaan fietsen, dit in combinatie met de route van Vorden, in totaal iets meer dan 50 km.

Een deel van deze route hebben de mountainbikers vorig jaar ook gefietst met de Koningsrit maar de route is zodanig op de schop genomen dat je deze niet weer terug zult herkennen. De route kent nu een aantal mooie klimmetjes en veel uitdaging en is meer dan de moeite waard!

De wielrenners fietsen nu een mooie route richting de achterhoek, in totaal zo’n 110 km lang. Ongeveer halverwege de route doen we samen een bakje koffie met gebak bij de Heksenlaak in Barchem. De vertrektijd voor de wielrenner blijft 8:30 uur vanaf het Kroonplein.

De mountainbikers worden om ca 8:45 uur verwacht bij de parkeerplaats naast De Witte Smid, Lochemseweg 26, 7231 PG Warnsveld. De bedoeling is dat we om 9:00 uur kunnen wegfietsen.Vervoer in onderling overleg, denk aan de geldende corona-voorzorgsmaatregelen. 

Hopelijk werken de weergoden een beetje mee zodat we het officiële fietsseizoen met een mooie fietsdag kunnen afsluiten!


Cycling Lemelerveld is een fietsvereniging met momenteel meer dan 200 leden die vooral in de zomerperiode gezamenlijk samen trainen. Er wordt gefietst met  race/tour groepen, mountainbikegroepen, damesgroepen en jeugd groepen.

Komende activiteiten

 31 okt 2021  00:00
 KokkieBikes Hellendoornse Bossentocht
 

Sponsoren

roelofslemelerveldlenferink kokkiebikesacon sealecoDeBoombouwPosthoorn