• Home

    Home

  • 1
  • 2
  • 3

Kerstgroet

2020 was een bijzonder fietsjaar waar in maart corona om de hoek kwam kijken, de start van het fietsseizoen moest helaas uitgesteld worden. De één maakte van de gelegenheid gebruik om zelf nog extra trainingskilometers te pakken, de ander opzoek naar motivatie en in afwachting om weer als groep te kunnen fietsen. Gelukkig konden we tijdens de zomermaanden met enige beperkingen alsnog gezamenlijk onze mooie sport beoefenen en was het zelfs mogelijk een sluitingstocht te organiseren. 

Wij hadden het jaar graag samen willen afsluiten tijdens de snertrit, maar dit kan helaas niet plaats vinden door de laatste maatregelen.

Het is sinds de persconferentie van 14 december enkel toegestaan om als duo of solo te fietsen. Laten we met elkaar een voorbeeld zijn voor de wielersport en denken aan elkaars gezondheid. Alle info omtrent de laatste maatregelen van de overheid en fietsen kun je terug lezen op de website van de NTFU. 

Namens het bestuur van Cycling Lemelerveld goede feestdagen gewenst en een sportief en gezond 2021. Wij kijken in ieder geval weer hoopvol uit naar het fietsseizoen 2021.


Cycling Lemelerveld is een fietsvereniging met momenteel meer dan 200 leden die vooral in de zomerperiode gezamenlijk samen trainen. Er wordt gefietst met  race/tour groepen, mountainbikegroepen, damesgroepen en jeugd groepen.

Komende activiteiten

 31 okt 2021  00:00
 KokkieBikes Hellendoornse Bossentocht
 

Sponsoren

roelofslemelerveldlenferink kokkiebikesacon sealecoDeBoombouwPosthoorn