• Home

    Home

  • 1
  • 2
  • 3

Clubweekend 2021

Vorig jaar kon het helaas niet doorgaan maar dit jaar moet het toch echt gaan lukken!

Voor wie: Alle wielrenners en mountainbikers van Cycling Lemelerveld die zin hebben in een weekend weg vol met gezelligheid en fietsplezier (minimum leeftijd 16 jaar). 

Wanneer: Donderdag 2 t/m zondag 5 september 2021. We zullen donderdag aan het eind van de middag vertrekken. Vraag alvast vrij bij je werkgever en toestemming bij het thuisfront zodat je dit clubweekend niet hoeft te missen. 

Waar: Dit jaar zullen we ons kunnen uitleven in de Belgische provincie Namen, vanuit het dorpje Baillamont waar we zullen verblijven in Maison la Cocotte (www.maisonlacocotte.be). 

Planning: Donderdagmiddag 2 september vertrekken we vanaf het Kroonplein te Lemelerveld op een nader af te spreken tijdstip. Vrijdag en zaterdag zal er gefietst worden. Net zoals voorgaande jaren zullen we voor de mountainbikers ook nu weer op zoek gaan naar gidsen die ons mee kunnen nemen over de mooiste routes. Voor de wielrenners zullen er ook mooie routes uitgezocht worden, dit zal met behulp van GPS navigatie gebeuren.
‘s Avonds herstellen we met z’n allen onder het genot van een hapje en een drankje. Zondagochtend zullen we na het ontbijt weer richting huis gaan.

Opgave: Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag zouden we de volgende gegevens van je willen weten: voor- en achternaam, telefoonnummer en deelname op racefiets en/of mountainbike. Om tijdig een goede inschatting te kunnen maken van het aantal deelnemers graag ruim van tevoren opgeven. Vol=vol.

Corona: uiteraard zullen we (moeten) voldoen aan de op dat moment geldende Corona Regels. Denk er bijvoorbeeld aan dat je waarschijnlijk een Covid Certifcaat moet hebben om naar België te mogen reizen. 

Kosten: € 110,- per persoon. Het geld kan overgemaakt worden op rekeningnummer NL41RABO0127820582 t.n.v. Cycling Lemelerveld. Zorg dat je je naam vermeld! Pas als je betaald hebt is je aanmelding definitief.

Inclusief: Eten, drinken, slapen, douchen, veel fietsplezier, een hoop lol en gezelligheid. 

Vervoer: Het vervoer dient onderling geregeld te worden. Ook de brandstofvergoeding dient onderling verrekend te worden. 

Verzekering: Vanuit de NTFU ben je verzekerd voor schade aan je fiets, kleding en accessoires tijdens een weekend weg in Europa. Hieraan is uiteraard wel een maximum vergoeding verbonden zoals ook in Nederland geldt. Vervoer van de fiets is uitgesloten hiervan. Zorg er dus zelf voor dat je reis- zorgverzekering voor elkaar is. 

Na opgave zullen we je tijdig via de mail van verdere informatie voorzien. We hopen op een grote groep enthousiaste fietsers die er een sportief en gezellig weekend van willen maken. Voor vragen kun je altijd bij een van de organisatoren terecht.


Cycling Lemelerveld is een fietsvereniging met momenteel meer dan 200 leden die vooral in de zomerperiode gezamenlijk samen trainen. Er wordt gefietst met  race/tour groepen, mountainbikegroepen, damesgroepen en jeugd groepen.

Komende activiteiten

 31 okt 2021  00:00
 KokkieBikes Hellendoornse Bossentocht
 

Sponsoren

roelofslemelerveldlenferink kokkiebikesacon sealecoDeBoombouwPosthoorn