• Nieuws en agenda

    Nieuws en agenda

  • 1
  • 2
  • 3

Sluitingstocht 26 september

De dagen worden weer korter en het fiets seizoen zit er helaas alweer bijna op. De laatste zondag van september komt eraan en dan zullen we zoals elk jaar gezamenlijk de sluitingstocht gaan fietsen. 

Voor deze keer is er gekozen om de mountainbikeroute van Deventer te gaan fietsen, hier is sinds kort een extra lus geopend, de ‘Oostermaet 2.2’ route en in totaal komen we op een ruime 40 km uit. Het is een stadse mountainbikeroute die ons door verrassende stukken Deventer zal leiden. Veel hoogtemeters zullen we niet gaan maken maar er is hier zeker werk gemaakt om de mountainbiker voldoende uitdaging te geven.

Lees meer...

Clubweekend 2021

Vorig jaar kon het helaas niet doorgaan maar dit jaar moet het toch echt gaan lukken!

Voor wie: Alle wielrenners en mountainbikers van Cycling Lemelerveld die zin hebben in een weekend weg vol met gezelligheid en fietsplezier (minimum leeftijd 16 jaar). 

Wanneer: Donderdag 2 t/m zondag 5 september 2021. We zullen donderdag aan het eind van de middag vertrekken. Vraag alvast vrij bij je werkgever en toestemming bij het thuisfront zodat je dit clubweekend niet hoeft te missen. 

Waar: Dit jaar zullen we ons kunnen uitleven in de Belgische provincie Namen, vanuit het dorpje Baillamont waar we zullen verblijven in Maison la Cocotte (www.maisonlacocotte.be). 

Lees meer...

Openingsrit

Nu de versoepelingen ingegaan zijn kunnen we eindelijk weer met z’n allen op pad dus tijd voor een verlate openingsrit.

Op 13 juni is het zo ver!

Lees meer...

Yes, Versoepelingen

We hebben flink geduld moeten hebben maar met de versoepelingen van de overheid vanaf 19 mei is er gelukkig weer meer mogelijk in clubverband 🙂. 

Met deze versoepelingen worden de reguliere clubritten en trainingen dan ook per direct weer hervat.

Voor actuele vertrektijden van Race/Toer kijk hier.

Voor actuele vertrektijden van Mountainbike kijk hier.

Hier staat op welke avonden er vertrokken wordt vanaf het Kroonplein en voor de race/toer ook de woensdag- en zondagochtend.

Lees meer...

Start Seizoen 2021

Voor een maand terug hoopte iedereen stiekem dat we na het paasweekend weer met elkaar zouden kunnen sporten. Helaas is dit nog niet het geval en laten de huidige coronamaatregelen het nog niet toe om met méér dan 2 personen in de openbare ruimte te sporten. Er bestaat wat twijfel over de mogelijkheid om in groepjes van 4 personen te sporten boven de 27 jaar maar dit geld alleen op afgesloten sportaccommodaties.

Seizoen 2021 gezamenlijk aftrappen laat dus nog even op zich wachten, uiteraard hebben de commissies wel nagedacht over de mogelijkheden en hoe met elkaar in contact te blijven. Fietsen in duo`s mag en spreek dus ook vooral met elkaar af om weer lekker de fiets op te stappen en de conditie op peil te houden.

Lees meer...

"Wildfietsers" buiten de MTB-routes

Het Bestuur van Cycling Lemelerveld wil graag nog eens aandacht vragen om de mooie natuur die om ons heen ligt te respecteren, Landschap Overijssel en de Sallandse Heuvelrug.

Het gebeurt nog iets te vaak dat er mountainbikers buiten de daarvoor bestemde routes fietsen, lang niet altijd maar helaas ook leden in onze eigen clubkleding.

Lees meer...

Onderhoud MTB-Route Lemelerberg

Zoals elk voorjaar zal er weer onderhoud uitgevoerd worden aan de MTB-route op de Lemelerberg om deze, uiteraard coronaproof, weer perfect klaar te maken voor het nieuwe seizoen.

Alle hulp is hierbij van harte welkom, vele handen maken licht werk! We gaan aan de slag op 20 maart en 3 april, beide zaterdagen van 8 tot 12 uur ‘s ochtends.

Lees meer...

Aankondiging Ledenvergadering 2021

Zet hem alvast in de agenda, woensdag 31 maart vindt de ledenvergadering 2021 plaats.

Na 2020 een "papieren" versie gedaan te hebben hadden we goede hoop om dit jaar wéér fysiek bij elkaar te komen maar zover is het nog niet.

Lees meer...

Strava Tekenen

Veel leden hebben een Strava-account waarop we elkaar kunnen volgen en stimuleren om te blijven fietsen. Cycling Lemelerveld is ook te vinden als club op Strava en leden van Cycling Lemelerveld kunnen zich hierbij aansluiten.

Je kent het vast wel: waar zal ik nu eens naar toe fietsen? De oplossing: “Strava tekenen”: ontwerp een route waarvan een leuke afbeelding het resultaat is als je ‘m op Strava terug ziet! Zodoende kom je nog eens op plekken waar je misschien nog nooit bent geweest. 

Lees meer...

Kerstgroet

2020 was een bijzonder fietsjaar waar in maart corona om de hoek kwam kijken, de start van het fietsseizoen moest helaas uitgesteld worden. De één maakte van de gelegenheid gebruik om zelf nog extra trainingskilometers te pakken, de ander opzoek naar motivatie en in afwachting om weer als groep te kunnen fietsen. Gelukkig konden we tijdens de zomermaanden met enige beperkingen alsnog gezamenlijk onze mooie sport beoefenen en was het zelfs mogelijk een sluitingstocht te organiseren. 

Wij hadden het jaar graag samen willen afsluiten tijdens de snertrit, maar dit kan helaas niet plaats vinden door de laatste maatregelen.

Lees meer...

Komende activiteiten

 26 sept 2021  00:00
 Sluitingstocht
 
 31 okt 2021  00:00
 KokkieBikes Hellendoornse Bossentocht
 

Sponsoren

roelofslemelerveldlenferink kokkiebikesacon sealecoDeBoombouwPosthoorn