• Nieuws en agenda

  • 1
  • 2
  • 3

8 april 2018: Roelofs Lemelerveld MTB d'HuZes

Heel mooi nieuws: nadat de Roelofs Lemelerveld MTB d'HuZes die voor 10 december 2017 op de planning stond helaas moest worden afgelast vanwege weersomstandigheden, heeft de organisatie van Team Sukerbiet besloten om op 8 april aanstaande op herhaling te gaan om wederom goede doelen te steunen!

Een keer wat anders dan een MTB tocht met vrijwel alleen vlakke paden? Doe dan mee met de Roelofs MTB d'HuZes en ervaar de mooie omgeving met de hoogteverschillen op de Lemelerberg. Door deelname steun je tevens de goede doelen zoals Stichting ALS en KWF Kankerbestrijding.
Nadat op 10 december de Roelofs Lemelerveld MTB d'HuZes was afgelast i.v.m. de winterse omstandigheden zal dit evenement nu op zondag 8 april gehouden worden.

Team Sukerbiet heeft tot doel om door middel van sportieve activiteiten geld in te zamelen voor goede doelen. De opbrengst van 2018 komt ten goede aan de Stichting ALS, KWF Kankerbestrijding en lokale doelen. Als Team Sukerbiet zijn we blij dat Roelofs Lemelerveld als sponsor hebben gevonden die ons kan ondersteunen om onze ambities waar te maken. Als tegenprestatie voor het gebruik mogen maken van het natuurgebied adopteert Team Sukerbiet enkele schapen van Landschap Overijssel en levert daarmee een bijdrage voor de instandhouding van de schaapskudde.

Datum: Zondag 8 april 2018
Start en inschrijven: 8:30 - 11:00 uur (geen voorinschrijving mogelijk)
Adres: Oude Dijk 1a Dalmsholte (Lemelerveld)
De kosten voor deelname: minimaal € 10,- (kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis deelnemen) Het is natuurlijk ook mooi om je te laten sponsoren door je familie en vrienden zodat de opbrengst voor de goede doelen hoger wordt. Meer info op onze website www.teamsukerbiet.nl

Elke deelnemer ontvangt een stuurbordje waarop het aantal afgelegde rondjes vermeld wordt. Aan het eind van elke ronde is een verzorgingspost aanwezig om weer op krachten te komen. Team Sukerbiet organiseert deze tocht in samenwerking met Cycling Lemelerveld.

 

2017 Roelofs Lemelerveld MTB d’HuZes afgelast

De organisatie vindt het gezien de weersomstandigheden en de huidige staat van de route niet verantwoord om het evenement dat voor morgen op de agenda staat door te laten gaan, en heeft helaas moeten besluiten deze prachtige toertocht af te gelasten.

Binnenkort worden de mogelijkheden bekeken om het eventueel op een andere datum alsnog te organiseren.

2017 Roelofs Lemelerveld MTB d’HuZes

Dit jaar is de laatste mogelijkheid om mee te doen met de Roelofs Lemelerveld MTB d’HuZes! Dit evenement zal in deze vorm nog 1 keer georganiseerd worden, dus grijp die kans en doe mee! Volgend jaar zal met een nieuwe hoofdsponsor een andere maar eveneens aantrekkelijk MBT evenement georganiseerd worden.

Read more ...

Kokkiebikes Hellendoornse Bossentocht 2017

Na een week baggerweer miezerde het zondagmorgen 8 oktober nog een heel klein beetje maar stond Nederland eindelijk weer eens een droge zonnige dag te wachten. De regen van zaterdagnacht had het parcours én het parkeerterrein flink geteisterd.

Read more ...

Onderhoud mountainbike route Lemelerberg

Zoals elk najaar zal er weer onderhoud gepleegd worden aan de mountainbike route op de Lemelerberg, om deze weer perfect klaar te leggen voor de winter. Alle hulp is hierbij van harte welkom, want vele handen maken licht werk! Er zijn twee datums gepland, namelijk 21 oktober en 4 november, beide zaterdagen van 8 tot 12 uur ‘s ochtends.

Read more ...

Let op: Boscross Ponyclub 1 oktober

Het bestuur van Cycling Lemelerveld doet een oproep aan alle mountainbikers die van plan zijn om a.s. zondag 1 oktober te gaan biken op onze route op de Lemelerberg.

Read more ...

8 oktober: KokkieBikes Hellendoornse Bossentocht!

Iedere tweede zondag van oktober organiseren wij de klassieker KokkieBikes Hellendoornse Bossentocht over de Sallandse Heuvelrug.

Deze 3-sterrentocht gaat door één van de mooiste mountainbikegebieden van Nederland met uitgepijlde routes van 25, 40 en 50 kilometer.

Read more ...

Geslaagd Jeugd MTB kamp 2017

Vrijdag 14 juli 2017 was het weer zover, jeugd MTB kamp van de Cycling Lemelerveld. De bedoeling was om 16:00 uur te vertrekken vanaf zwembad Heidepark te Lemelerveld. Dit liep iets uit i.v.m. met zware regenval. Toen het droog was vertrokken 28 kinderen en de leiding op hun eigen MTB naar plek van bestemming. Dit jaar was dat wederom Erve Aaftink in Lemele.

Read more ...

Cycling Lemelerveld heeft meer dan 200 leden!

Vandaag zijn we met Cycling Lemelerveld de 'magische' grens van 200 leden gepasseerd door 2 nieuwe aanmeldingen, een heuglijk feit om even te benoemen!

Read more ...

Onderhoud MTB-route Lemelerberg

Zaterdagochtend 24 juni zal er weer onderhoud gepleegd worden aan de MTB-route op de Lemelerberg! Alle hulp is hierbij van harte welkom, want vele handen maken licht werk!

Read more ...

Komende activiteiten

Sponsoren

harrynijboerlenferink kokkiebikesacon epdmDeBoombouw