Nieuws


Heel mooi nieuws: nadat de Roelofs Lemelerveld MTB d'HuZes die voor 10 december 2017 op de planning stond helaas moest worden afgelast vanwege weersomstandigheden, heeft de organisatie van Team Sukerbiet besloten om op 8 april aanstaande op herhaling te gaan om wederom goede doelen te steunen!

 

Een keer wat anders dan een MTB tocht met vrijwel alleen vlakke paden? Doe dan mee met de Roelofs MTB d'HuZes en ervaar de mooie omgeving met de hoogteverschillen op de Lemelerberg. Door deelname steun je tevens de goede doelen zoals Stichting ALS en KWF Kankerbestrijding.
Nadat op 10 december de Roelofs Lemelerveld MTB d'HuZes was afgelast i.v.m. de winterse omstandigheden zal dit evenement nu op zondag 8 april gehouden worden.

Team Sukerbiet heeft tot doel om door middel van sportieve activiteiten geld in te zamelen voor goede doelen. De opbrengst van 2018 komt ten goede aan de Stichting ALS, KWF Kankerbestrijding en lokale doelen. Als Team Sukerbiet zijn we blij dat Roelofs Lemelerveld als sponsor hebben gevonden die ons kan ondersteunen om onze ambities waar te maken. Als tegenprestatie voor het gebruik mogen maken van het natuurgebied adopteert Team Sukerbiet enkele schapen van Landschap Overijssel en levert daarmee een bijdrage voor de instandhouding van de schaapskudde.

Datum: Zondag 8 april 2018
Start en inschrijven: 8:30 - 11:00 uur (geen voorinschrijving mogelijk)
Adres: Oude Dijk 1a Dalmsholte (Lemelerveld)
De kosten voor deelname: minimaal € 10,- (kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis deelnemen) Het is natuurlijk ook mooi om je te laten sponsoren door je familie en vrienden zodat de opbrengst voor de goede doelen hoger wordt. Meer info op onze website www.teamsukerbiet.nl

Elke deelnemer ontvangt een stuurbordje waarop het aantal afgelegde rondjes vermeld wordt. Aan het eind van elke ronde is een verzorgingspost aanwezig om weer op krachten te komen. Team Sukerbiet organiseert deze tocht in samenwerking met Cycling Lemelerveld.