Nieuws

Voor de wedstrijdrijders onder de leden van Cycling Lemelerveld of voor de leden met wedstrijdambities is er goed nieuws. In 2020 en 2021 draait Cycling Lemelerveld een pilot in samenwerking met het ATB-team Lemelerveld: de mogelijkheid om als lid van Cycling Lemelerveld een KNWU-licentie aan te schaffen via het ATB-team.

Normaliter gaat dit gepaard met contributiekosten en kledingverplichting. Enkel voor onze leden wordt er een uitzondering gemaakt: je hoeft enkel de afdracht voor basislidmaatschap aan het ATB-Team Lemelerveld te betalen (14 euro per jaar). De licentiekosten betalen jullie zelf rechtstreeks aan de KNWU. 

Het is mogelijk om in onze eigen kleding te blijven rijden, ook tijdens de wedstrijden (enkel de categorie├źn Dames, Beloften en Elite renners moeten het tenue van het ATB-team dragen tijdens de wedstrijden).

Informatie over licenties en tarieven van de KNWU is te vinden op de website https://www.knwu.nl/kenniscentrum/renner/licenties

Mocht je interesse hebben of wil je je aanmelden, dan kun je rechtstreeks contact opnemen met het ATB-team: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Om je te registreren bij de KNWU hebben zij de volgende gegevens van je nodig: 

  • Naam
  • adres
  • postcode
  • woonplaats
  • Geboortedatum
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

In 2021 gaan we samen met het ATB-team kijken wat de pilot ons gebracht heeft en op wat voor manier we al dan niet verder gaan. 

Voor de leden van Cycling Lemelerveld verandert er verder niets. Het is absoluut niet de bedoeling om onze trainingen/activiteiten anders in te richten. Wij blijven een "toer" club met het programma dat je van ons gewend bent!

Wij hopen op deze manier de fanatieke fietser van Lemelerveld wat extra`s te kunnen bieden en krachten op het dorp te bundelen. 

Tijdens de ledenvergadering van woensdag 18 maart wordt hier ook aandacht aan besteed. Mocht je op voorhand al vragen hebben dan kun je contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.