Nieuws

Voor alle wielrenners en mountainbikers van Cycling Lemelerveld (vanaf 16 jaar) die zin hebben in een weekend weg vol met gezelligheid en fietsplezier, wordt weer het clubweekend georganiseerd van donderdag 26 augustus 2020 t/m zondag 30 augustus 2020. 

We zullen donderdag aan het eind van de middag vertrekken. Vraag alvast vrij bij je werkgever en toestemming bij het thuisfront zodat je dit clubweekend niet hoeft te missen. 

Dit jaar zullen we ons kunnen uitleven in de Belgische provincie Namen, vanuit het dorpje Baillamont waar we zullen verblijven in Maison la Cocotte (www.maisonlacocotte.be). 

Donderdagmiddag 26 augustus vertrekken we vanaf het Kroonplein te Lemelerveld op een nader af te spreken tijdstip. Vrijdag en zaterdag zal er gefietst worden. Net zoals voorgaande jaren zullen we voor de mountainbikers ook nu weer op zoek gaan naar gidsen die ons mee kunnen nemen over de mooiste routes. Voor de wielrenners zullen er ook mooie routes uitgezocht worden, dit zal met behulp van GPS navigatie gebeuren.

‘s Avonds herstellen we met z’n allen onder het genot van een hapje en een drankje. Zondagochtend zullen we na het ontbijt weer richting huis gaan.

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de volgende gegevens: voor- en achternaam, telefoonnummer en deelname op racefiets en/of mountainbike. Om tijdig een goede inschatting te kunnen maken van het aantal deelnemers graag ruim van tevoren opgeven.

De kosten zijn €110 per persoon. Het geld kan overgemaakt worden op rekeningnummer NL41RABO0127820582 t.n.v. Cycling Lemelerveld. Zorg dat je je naam vermeld! Pas als je betaald hebt is je aanmelding definitief. Dit is inclusief eten, drinken, slapen, douchen, veel fietsplezier, een hoop lol en gezelligheid. 

Het vervoer dient onderling geregeld te worden. Ook de brandstofvergoeding dient onderling verrekend te worden.

Vanuit de NTFU ben je verzekerd voor schade aan je fiets, kleding en accessoires tijdens een weekend weg in Europa. Hieraan is uiteraard wel een maximum vergoeding verbonden zoals ook in Nederland geldt. Vervoer van de fiets is uitgesloten hiervan. Zorg er dus zelf voor dat je reis- zorgverzekering voor elkaar is.

 

20200110 2