Nieuws

Het wordt al weer eerder donker en zeker in de ochtend een stuk frisser. Dit betekent dat voor de leden van Cycling Lemelerveld de sluitingstocht eraan zit te komen. Vorig jaar is deze vanwege het slechte weer niet doorgegaan en daarom gaan we dit jaar voor de herkansing!

De sluitingstocht zal zijn op zondag 27 september en we gaan richting de omgeving Apeldoorn.

Vanaf het Kroonplein vertrekken de wielrenners om 8:30 uur die kant op voor een mooie rit van in totaal een kleine 120km.

De mountainbikers vertrekken dan ook, alleen dan met de auto, om vervolgens de fraaie MTB-route van Apeldoorn te gaan fietsen. (51 km) Vervoer in onderling overleg. Denk eraan als je bij elkaar in de auto gaat om een mondkapje!!! Als je rechtstreeks wilt gaan, zorg dan dat je om 9:30 uur klaar staat op de Veluwe parkeerplaats bij Kootwijk. Eenvoudig te bereiken vanaf de A1, bij afslag 18 richting Kootwijk (aan de Nieuw Milligenseweg).

Zo halverwege de tocht treffen de wielrenners en mountainbikers elkaar bij Beekbergen en kunnen we wat aansterken met koffie en gebak. Daarna springen we weer op de fiets om te genieten van de rest van de tocht.

Deelname is voor leden van Cycling Lemelerveld en opgave is niet nodig, tot de 27e!!