Nieuws

Het jaar zit er weer bijna op! We hadden dit dan ook graag willen afsluiten met de geplande Snertrit op tweede kerstdag. Helaas is het door de huidige corona maatregelen niet mogelijk om gezellig samen af te sluiten!

Gelukkig hebben we ondanks deze bijzondere tijd wel veel leuke activiteiten kunnen organiseren afgelopen jaar. Er zijn dan ook de nodige mooie kilometers gemaakt waar we samen goed op terug kunnen kijken. 

Zo zijn we samen met de wielrenners en mountainbikers naar Belgiƫ geweest voor een mooi fietsweekend onder perfecte weersomstandigheden en vond ook de 1ste terrassentocht van Cycling Lemelerveld plaats. Daarnaast hebben we in oktober op de valreep nog een geslaagde KokkieBikes Hellendoornse bossentocht kunnen organiseren met een mooie opkomst van deelnemers uit alle windstreken.

De trainingsritjes op de avonden en zondagochtend toerrit werden goed bezocht, hopelijk zien wij jullie volgend jaar weer terug in dezelfde getale. Hartger Vrijheid zal ook komend jaar de woensdagavond MTB-training voor zijn rekening nemen na een geslaagd 1ste seizoen voor hem als trainer.

Het jeugd clubweekend konden we helaas niet verantwoord door laten gaan vanwege de coronamaatregelen, deze houden jullie zeker tegoed. Wel is er genoeg getraind op een deels vernieuwd parcours rondom het zwembad maar ook in de bossen rondom Lemelerveld. 

De aanwas van nieuwe jeugdleden gaat nog altijd door, waar we natuurlijk apetrots op zijn! Om dit goed te kunnen blijven bedienen zijn we nog altijd op zoek naar jeugdbegeleiders voor de zaterdagmiddag. Lijkt je dit wat, laat het ons dan weten.

Alle vrijwilligers bedankt voor de grandioze inzet, wij hopen in 2022 weer op jullie te kunnen rekenen. Rest ons jullie goede feestdagen te wensen en een sportief maar bovenal gezond 2022!


Bestuur Cycling Lemelerveld