Nieuws


Vanaf nu maakt ook de mountainbikeroute op de Lemelerberg deel uit van het ‘Mountainbikenetwerk Twente’! Het ‘Mountainbikenetwerk Twente’ heeft als onderdeel van ‘Regio Twente’ het doel om de aangesloten mountainbike routes op een hoog niveau te houden en de gebruikers veiligheid en uitdaging te bieden.

Om dit doel te bereiken op de Lemelerberg, zal Cycling Lemelerveld in samenwerking met Landschap Overijssel de onderhoudswerkzaamheden (blijven) uitvoeren en zal de club vanaf nu ondersteund worden met materiaal, financiën en advies met betrekking tot onderhoud en doorontwikkeling van de route.

 

Op korte termijn betekent het dat de bewegwijzering van de route zal worden aangepast; de zwarte bordjes worden vervangen door oranje bordjes en er worden enkele waarschuwingsborden geplaatst. Hierdoor past de route beter in het routenetwerk, en krijgt de bewegwijzering dezelfde uitstraling als de andere aangesloten routes, zoals Lageveld (Wierden), Markelo en Rijssen.

Voor het aanpassen van de bewegwijzering is alle hulp welkom, en zodra bekend is wanneer dat gaat gebeuren zal het gemeld worden.