Nieuws

De dagen worden weer korter en het fiets seizoen zit er helaas alweer bijna op. De laatste zondag van september komt eraan en dan zullen we zoals elk jaar gezamenlijk de sluitingstocht gaan fietsen. 

Voor deze keer is er gekozen om de mountainbikeroute van Deventer te gaan fietsen, hier is sinds kort een extra lus geopend, de ‘Oostermaet 2.2’ route en in totaal komen we op een ruime 40 km uit. Het is een stadse mountainbikeroute die ons door verrassende stukken Deventer zal leiden. Veel hoogtemeters zullen we niet gaan maken maar er is hier zeker werk gemaakt om de mountainbiker voldoende uitdaging te geven.

Uitgaande van een goede opkomst zal er in 2 niveau groepen gefietst worden. Om 08:50 uur vertrekt de rustige groep en om 09:00 uur zal de snelle groep vertrekken vanaf parkeerplaats Wechelerveld, Wechelerweg 43 te Schalkhaar dus zorg dat je op tijd aanwezig bent. Zo denken we ongeveer tegelijkertijd aan te komen bij de koffiestop.Vervoer naar de startlocatie is op eigen gelegenheid en de mensen die zin hebben in extra kilometers kunnen ervoor kiezen om er op de fiets naartoe te gaan (ongeveer 25 km vanuit Lemelerveld).

De wielrenners vertrekken om 08:30 uur vanaf het Kroonplein en zullen ook naar het zuiden gaan voor een mooie route van in totaal ongeveer 80 á 90 km. Ze zullen de mountainbikers treffen in Bathmen voor een gezamenlijke tussenstop met een bakje koffie en gebak bij Café de Brink.

Het duurt nog een weekje maar de weersvoorspellingen zien er vooralsnog goed uit. Opgave is niet nodig en graag zien we jullie in zo groot mogelijke aantallen verschijnen om er een gezellige seizoen afsluiting van te maken.