Nieuws

Voor wie: Alle enthousiaste wielrenners en mountainbikers van Cycling Lemelerveld die zin hebben in een weekend weg vol met gezelligheid en gegarandeerd fietsplezier (minimum leeftijd: 16 jaar).

Wanneer: Donderdag 22 t/m zondag 25 juni 2023. We zullen donderdag aan het eind van de middag vertrekken vanuit Lemelerveld en zondag rond de middag weer terug zijn.

Waar: Voor het clubweekend van 2023 is er een bestemming gevonden in de Eifel waar alle ingrediënten voor een perfect fietsweekend te vinden zijn en we ons weer volledig uit kunnen leven. We zullen verblijven in een groepaccommodatie in het dorpje Bleialf.

Planning: Donderdagmiddag 22 juni vertrekken we vanaf het Kroonplein te Lemelerveld op een nader af te spreken tijdstip.
Vrijdag en zaterdag zal er gefietst worden. We zijn van plan om voor de mountainbikers gidsen te gaan huren die ons mee kunnen nemen over de mooiste paden, mocht dit niet lukken dan zal er voor zelf te rijden GPS routes gezorgd worden.

Voor de wielrenners zullen er ook weer mooie routes uitgezocht worden. Deze routes zullen weer met behulp van GPS navigatie gebeuren net zoals voorgaande jaren. In de avonden herstellen we met z’n allen onder het genot van een hapje, een drankje en mogelijk nog een drankje. Zondagochtend zullen we na het ontbijt weer richting huis gaan.

Aanmelden: Je kunt je opgeven door een mail te sturen voor 1 juni 2023 naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag zouden we de volgende gegevens van je willen weten: voor- en achternaam, telefoonnummer en deelname op racefiets en/of mountainbike.

Wil je zeker zijn van een plek? Meld je dan snel aan! VOL = VOL (Aanmelding op volgorde van betaling).

We geven de voorkeur aan de leden die het hele weekend gaan om niet een plek te reserveren terwijl het bed maar 1 nacht beslapen wordt. Leden die slechts een deel willen komen, plaatsen wij in eerste instantie op de reservelijst. Wanneer vanaf de deadline voor aanmelden er nog voldoende plekken beschikbaar zijn voor de leden die een deel van het weekend willen komen, worden ook deze aanmeldingen definitief (hier krijg je dan bericht over).

Kosten: € 125,- per persoon. De organisatie probeert ook weer een gids voor de MTB’ers te organiseren (mochten dit niet lukken binnen het budget zal er achteraf een bijdrage van €10,- worden gevraagd aan de mountainbikers). Het geld kan overgemaakt worden op rekeningnummer NL41RABO0127820582 t.n.v. Cycling Lemelerveld. Zorg dat je je naam vermeld! LET OP! Pas als je betaald hebt is je aanmelding definitief. Restitutie, voor het geval je niet meer mee wil of kan is mogelijk tot een maand voor vertrek.

Inclusief: Eten, drinken, slapen, douchen, veel fietsplezier, een hoop lol en gezelligheid.

Vervoer: Het vervoer dient onderling geregeld te worden. Ook de brandstofvergoeding dient onderling verrekend te worden.

Verzekering: Vanuit de NTFU ben je verzekerd voor schade aan je fiets, kleding en accessoires tijdens een weekend weg in Europa. Hieraan is uiteraard wel een maximum vergoeding verbonden zoals ook in Nederland geldt. Vervoer van de fiets is uitgesloten hiervan. Zorg er dus zelf voor dat je reis- zorgverzekering voor elkaar is.

Na opgave zullen we je tijdig via de mail van verdere informatie voorzien en er zal een Whatsapp groep aangemaakt worden om o.a. vragen te stellen en informatie te delen. We hopen op een grote groep enthousiaste fietsers die er samen met ons een sportief en gezellig weekend van willen maken. Voor vragen kun je altijd bij een van de organisatoren terecht.

Dus; schrijf je snel in en zorg dat je erbij bent!

Sportieve groet,

De activiteitencommissie