Nieuws

Het geplande clubweekend komt steeds dichterbij en de kans dat dit door kan gaan is minimaal, al helemaal niet onder “normale” omstandigheden. Zo lijkt de maatschappij ook in België langzaam wel weer van slot te gaan, maar sporten en samen zijn met grote groepen is echt nog niet vanzelfsprekend en verantwoord in juni.

Wij hebben daarom besloten om duidelijkheid te geven en het clubweekend in juni niet plaats te laten vinden. 

Uiteraard laten we ons niet zomaar uit weg slaan en zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe datum. Met succes, we kunnen ons weekend nu nog verplaatsen naar het weekend van donderdagavond 27 augustus tot en met zondag 30 augustus. Hier zijn we erg blij mee, hopelijk kunnen we het clubweekend dan wel door laten gaan!

We realiseren ons dat er deelnemers zijn die dat weekend mogelijk niet kunnen, in dat geval kun je je melden bij de activiteitencommissie via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of door rechtstreeks contact op te nemen met één van de commissieleden. De betaalde deelnamekosten zullen wij dan retour storten.