Nieuws

Vanaf het nieuwe seizoen 2021 zal ik de trainingen gaan verzorgen op de woensdagavond bij de mtb-afdeling van Cycling Lemelerveld.

Mijn naam is Hartger Vrijheid en vanaf december 2019 wonen mijn vrouw en ik in Lemele. Tot vorig najaar waren wij eigenaren van een bewegingscentrum in Harderwijk. Dat centrum hebben we verkocht en sindsdien genieten we van iets meer vrije tijd.

Behalve in het werk was en ben ik privé best wel actief op sportief gebied. Jarenlang op behoorlijk nivo gevoetbald en daarna semi-professioneel actief geweest als triatleet. Diverse regionale en nationale kampioenschappen gewonnen op verschillende afstanden.

Daarna heb ik beroepsmatig mijn diploma’s gehaald voor de begeleiding van zwemmers, wielrenners en hardlopers, buiten de vaardigheden die ik moest hebben als instructeur in ons centrum.

Momenteel begeleid ik atleten op verschillend gebied en met verschillende doelstellingen. Erg uitdagend om samen uit te vinden wat het beste bij een atleet past waardoor een gewenst doel gehaald kan worden.

De huidige tijd dwingt ons om even een stapje terug te doen maar hopelijk kunnen we vanaf het voorjaar 2021 samen aan de slag om mooie dingen te realiseren. Ik heb er zin in en kijk uit naar een prettige samenwerking.

Graag tot dan en intussen: geniet van de dingen die je doet, fijne feestdagen en een gezond en sportief 2021.