MTB Route Lemelerberg


Cycling Lemelerveld onderhoudt een prachtige vaste MTB Route gelegen op de Lemelerberg. Een route waar iedere MTB liefhebber z’n hart flink kan ophalen. 

De route op de Lemelerberg heeft een lengte van ruim 13 kilometer.  Dit lijkt niet erg lang, maar omdat het een behoorlijk pittige route is kun je er toch voldoende energie kwijt! De route wordt bewegwijzerd met houten palen met daarop daarop in het oranje het internationale MTB teken.

RouteBord2RoutePaal2

Er zijn drie startpunten, namelijk beide parkeerplaatsen aan de Oude Raalterweg en de parkeerplaats bij het restaurant aan de Kerkweg. De route bevat alles wat mountainbiken zo aantrekkelijk maakt: slingerende single-tracks, korte en lange afdalingen, technische passages en fikse beklimmingen.

Route2MTBers2

Gedragsregels

Om het recreëren in dit prachtige natuurgebied voor iedereen aantrekkelijk te houden is het goed dat er spelregels zijn.
Wij vragen van u als mountainbiker een sportieve houding door de natuur en andere bezoekers te respecteren.

  • Fiets niet buiten de aangegeven route
  • Verstoor geen dieren en beschadig geen planten
  • Geef wandelaars en ruiters voorrang
  • Voorkom onnodig remmen; spaar de ondergrond
  • Maak geen onnodig lawaai
  • Laat geen afval achter

Mountainbiken brengt bepaalde risico’s met zich mee. Het gebruik van deze route is geheel op eigen risico!

Beoordeling route

Onze MTB Route wordt door mountainbikers altijd hoog gewaardeerd en is continu te vinden in de top van MTBroutes.nl. Op deze website kunt u ook ervaringen vinden van mensen die de route recent hebben gereden.