BT Header4


Mountainbikers opgelet! Op zondag 9 oktober wordt door Cycling Lemelerveld de uitdagende KokkieBikes Hellendoornse bossentocht georganiseerd.

In één van de mooiste mountainbikegebieden van Nederland zijn routes van 25, 40 en 50 kilometer uitgepijld. De routes bestaan grotendeels uit slingerende singletracks met verrassend veel hoogtemeters over o.a. de Hellendoornse- en de Eelerberg en door de rivierduinen langs de Regge.

Ook dit jaar is het weer mogelijk om op bepaalde punten te kiezen voor makkelijke of moeilijke paden, ook wel de “chicken- en dangerroads” genoemd. Zo komen ook de veeleisende bikers aan hun trekken op de steile beklimmingen, snelle stuurstukken en pittige afdalingen. Een deel van de tocht leidt door gebieden die normaliter niet toegankelijk zijn. Grijp daarom je kans om enkele unieke singletracks te ontdekken.

Onze toertocht wordt met 3 sterren door de NTFU gewaardeerd, de hoogste waardering van de NTFU. Onderweg zijn er verzorgingsposten om aan te sterken en bij pech onderweg zullen wij er alles aan doen je weer op de fiets te krijgen. Na afloop is het mogelijk om onder het genot van een hapje en drankje na te praten over de tocht met je fietsmaten.

Er wordt gestart tussen 09:00 en 10:30 uur vanaf Theeschenkerij en Minicamping De Huttert, Nieuwe Twentseweg 3 in Luttenberg. Het inschrijfgeld voor de tocht bedraagt €5,- voor NTFU-leden en €7,- voor niet-leden. Alle informatie over deze tocht is terug te vinden op: www.ntfu.nl/kalender of op www.cyclinglemelerveld.nl Veel fietsplezier gewenst!

{eventgallery event='cyclinglemelerveld@6339840732130465905' attr=images mode=tiles max_images=1000 thumb_width=50 offset=0 }