Agenda


Clubweekend Volwassenen

donderdag 20 juni 2024 - zondag 23 juni 2024

Voor wie: Alle enthousiaste wielrenners en mountainbikers van Cycling Lemelerveld die zin hebben in een weekend weg vol met gezelligheid en fietsplezier (minimumleeftijd: 16 jaar).

Wanneer: Donderdag 20 t/m zondag 23 juni 2024.

Waar: Het clubweekend van 2024 zal plaatsvinden in de Belgische provincie Luxemburg, op een paar honderd meter van de grens met het wielervriendelijke land Luxemburg. We zullen verblijven in een groep accommodatie in het dorpje Gouvy.

Planning: Donderdagmiddag 20 juni zullen we vertrekken richting België en kan er voor de liefhebbers een verkennend tochtje worden gemaakt.
Vrijdag en zaterdag zal er gefietst worden. We zitten in een super fietsgebied. De mountainbikers kunnen alle kanten op en zitten zelfs dicht bij het WB parcours van Houffalize. De wielrenners kunnen gelijk de grens over met Luxemburg om zich daar uit te leven.

In de avonden herstellen we met z’n allen onder het genot van een hapje, een drankje en mogelijk nog een drankje. Voor de zaterdag avond zoeken we nog enthousiastelingen die een pubquiz of een andere activiteit willen organiseren. Zondagochtend zullen we na het ontbijt weer richting huis vertrekken.

Aanmelden: Je kunt je opgeven door een mail te sturen voor 1 juni 2024 naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag zouden we de volgende gegevens van je willen weten: voor- en achternaam, telefoonnummer en deelname op racefiets en/of mountainbike.

Wil je zeker zijn van een plek? Meld je dan snel aan! VOL = VOL (Aanmelding op volgorde van betaling).

We geven de voorkeur aan de leden die het hele weekend gaan om niet een plek te reserveren terwijl het bed maar 1 nacht beslapen wordt. Leden die slechts een deel willen komen, plaatsen wij in eerste instantie op de reservelijst. Wanneer vanaf de deadline voor aanmelden er nog voldoende plekken beschikbaar zijn voor de leden die een deel van het weekend willen komen, worden ook deze aanmeldingen pas definitief (hier krijg je dan bericht over).

Kosten: € 125,- per persoon. Het geld kan overgemaakt worden op rekeningnummer NL41RABO0127820582 t.n.v. Cycling Lemelerveld. Zorg dat je je naam vermeld! LET OP! Pas als je betaald hebt is je aanmelding definitief. Restitutie, voor het geval je niet meer mee wil of kan is mogelijk tot een maand voor vertrek.

Inclusief: Eten, drinken, slapen, douchen, veel fietsplezier, een hoop lol en gezelligheid.

Vervoer: Het vervoer dient onderling geregeld te worden. Ook de brandstofvergoeding dient onderling verrekend te worden.

Verzekering: Vanuit de NTFU ben je verzekerd voor schade aan je fiets, kleding en accessoires tijdens een weekend weg in Europa. Hieraan is uiteraard wel een maximumvergoeding verbonden zoals ook in Nederland geldt. Vervoer van de fiets is uitgesloten hiervan. Zorg er dus zelf voor dat je reis- zorgverzekering voor elkaar is.

Na opgave zullen we je tijdig via de mail van verdere informatie voorzien en er zal een Whatsapp groep aangemaakt worden om o.a. vragen te stellen en informatie te delen.

We hopen weer op een grote groep enthousiaste fietsers die er een sportief en gezellig weekend van willen maken. Voor vragen kun je altijd bij een van de organisatoren terecht. Dus; schrijf je snel in en zorg dat je erbij bent!