Nieuws


Zoals het nu lijkt beginnen we het seizoen met ruim 60 jeugdleden. Zoals jullie weten vergt dit de nodige begeleiding en alle hulp is daarbij dan ook welkom. Een dagje parcours rondom het zwembad van onderhoud voorzien of het helpen bij de trainingen, zonder jullie hulp is het niet mogelijk deze mooie grote groep van jeugdleden uitdagende trainingen en fietsmiddagen te geven.

Op donderdagavond 17 februari informeren wij jullie graag hoe het nieuwe seizoen eruit komt te zien; trainingstijden, activiteiten etc. Wij zouden het op prijs stellen als 1 van de ouders kan komen; 20:00 uur start bij Kantine Sportpark Heidepark.

Graag even per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) opgave wie van de ouders komt. In verband met corona 1 ouder per gezin.

Vooruitlopend op 17 februari willen wij jullie vast laten weten dat de jeugd van circa 12-16 jaar op de woensdagavond gaat trainen. Waarom wij dit doen en exacte details vertellen wij jullie de 17de.

Alvast dank voor jullie komst. Wij hebben er zin in om er met elkaar en de enthousiaste jeugd weer een mooi seizoen van te maken.

Met vriendelijke groeten,
Jeugdcommissie Cycling Lemelerveld