Nieuws


Met enkel nog de snertrit te gaan willen wij als bestuur alvast terugblikken op een succesvol fietsjaar voor Cycling Lemelerveld. Een jaar waarin er weer gefietst kon worden als vanouds en waar we genoten hebben met elkaar van de georganiseerde activiteiten. Zo was er een prachtig clubweekend in de Eiffel waar vele wielrenners en mountainbikers aan deelnamen en hadden we de terrassentocht. Ook kon de Kokkiebikes Hellendoornse bossentocht weer plaats vinden onder mooie weersomstandigheden en een opkomst als nooit tevoren. 

In het bestuur draaien Albert Vos (penningmeester) en Sabine Tijs bijna een jaar mee, we zijn blij met hun frisse inbreng!

Met trots valt er te melden dat we als club gestaag doorgroeien en in alle leeftijdslagen aanwas hadden, inmiddels telt Cycling Lemelerveld ruim 200 leden. 

Naast hoogtepunten was er helaas ook minder goed nieuws. Zo moesten we op veel te jonge leeftijd afscheid nemen van een dierbaar clublid en blijkt gezondheid niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wij wensen hen en naaste familie/vrienden heel veel sterkte en kracht toe! 

Via deze weg willen wij alle vrijwilligers bedanken voor hun grandioze inzet, met in het bijzonder ook de trainers die er elke week weer staan! Daarmee komen we ook tot misschien wel de grootste uitdaging voor de komende jaren, trainers en jeugdbegeleiders om de jeugd te kunnen blijven bedienen.

Ben je ouder van een jeugdlid of lijkt het je gewoon leuk om te helpen bij de jeugd, laat het ons dan weten door een mail te sturen naar het bestuur. Elke hulp is welkom, zoals het onderhoud van jeugdparcours bij het zwembad tot het organiseren van een clubweekend en het helpen bij trainingen. Zonder jullie hulp heeft de jeugd géén voortbestaan!!

Rest ons iedereen hele goede feestdagen te wensen en een sportief maar bovenal gezond 2023!

Met vriendelijke groet,
Bestuur Cycling Lemelerveld