Nieuws


Op zoek naar een sportieve uitdaging op de MTB? Dan is de Seal Eco MTB Challenge helemaal iets voor jou. Zondag 3 december organiseert Team Sukerbiet i.s.m. cycling Lemelerveld deze tocht al weer voor de vijfde keer. De zeer attractieve tocht voert door het prachtige gebied van het Vechtdal en Salland met onder andere mooie singletracks over de Lemelerberg en de gebieden rondom Hardenberg.

We konden de laatste jaren vele sportievelingen verwelkomen uit geheel Nederland. Enze waren het er allemaal over eens. De SealEco MTB Challenge is een echte uitdaging!

Bij de start krijgt iedereen een startbordje als souvenir mee. De verzorging voor de innerlijke mens is onderweg uitstekend geregeld met diverse verzorgingsposten. De traditionele pannenkoeken zullen ook dit jaar zeker niet ontbreken. Bij pech onderweg zullen de mannen van Kokkiebikes er alles aan doen, dat je, je weg weer kunt vervolgen. Zo niet dan zorgt de organisatie ervoor dat je weer in Lemelerveld komt.

Alle opbrengsten gaan ook dit jaar weer voor de volle 100% naar de goede doelen waar we ons met Team Sukerbiet elk jaar weer voor inzetten . Zo zetten we ons dit jaar onder andere in voor ALS, De vrienden van de Enk, Hospice en Logeerhuis Sam in Lemelerveld en Stichting Vechtgenoten in Ommen.

Datum 03 december 2023
Start is vanaf Tennisvereniging Lemelerveld, Verbindingsweg 2B, 8151 PP Lemelerveld
Start 75km en 100 km : 8.30 – 9.30 uur
Start 33km en 60 km: 8.30 – 10.00 uur

Inschrijfgeld is € 15,00 voor volwassenen ( € 3 korting via NTFU) en € 7,50 voor jeugd (tot 16 jaar).

Bij terugkomst krijg je een warm onthaal met een heerlijk gratis bakkie snert.
De 33km heeft 1 verzorgingspost, 60km 2 posten en de 75km en 100km hebben maar liefst 3 verzorgingsposten.

Voorinschrijving op www.fietssport.nl