Nieuws


Na bijna 10 jaar fietsvierdaagse stopt de organisatie met de fietsvierdaagse. In 2011 namen Kulturhus de Mozaïek en Cycling Lemelerveld gezamenlijk het initiatief om de fietsvierdaagse nieuw leven in te blazen. Onder het motto ‘Heel Lemelerveld op de fiets’ werd er enthousiast gestart met het uitzetten van routes, benaderen van rustpunten en het werven van de nodige vrijwilligers.

Tijdens de fietsvierdaagse werden dagelijks alle routes met pijlen bewegwijzerd. Een heel karwei maar het maakte onze fietsvierdaagse wel bijzonder en het werd goed gewaardeerd.

We begonnen met 200 deelnemers! Een nieuwe traditie was geboren. Nu, na bijna 10 jaar hebben we helaas moeten besluiten om te stoppen. De laatste jaren krijgen we steeds minder deelnemers. De opmars van e-bikes en vele prachtige goed uitgezette fietsroutes in onze omgeving zorgden ervoor dat mensen steeds vaker zelf de fiets pakken en op hun door hun zelf gekozen tijdstip. Ons doel ‘heel Lemelerveld op de fiets’ is behaald maar niet langer door middel van de fietsvierdaagse.

Wij danken u voor vele jaren vertrouwen en gezelligheid. Al onze vrijwilligers, van stempelaars tot route-uitzetters Bedankt!

Kulturhus de Mozaïek en Cycling Lemelerveld