Nieuws


Veel leden hebben een Strava-account waarop we elkaar kunnen volgen en stimuleren om te blijven fietsen. Cycling Lemelerveld is ook te vinden als club op Strava en leden van Cycling Lemelerveld kunnen zich hierbij aansluiten.

Je kent het vast wel: waar zal ik nu eens naar toe fietsen? De oplossing: “Strava tekenen”: ontwerp een route waarvan een leuke afbeelding het resultaat is als je ‘m op Strava terug ziet! Zodoende kom je nog eens op plekken waar je misschien nog nooit bent geweest. 

Een paar tips voor het maken van een route: 

  • Kijk eens door eerder gefietste routes en als iets al een beetje lijkt op een figuurtje, probeer de route dan aan te passen
  • Gebruik bijvoorbeeld Komoot, Basecamp of Strava (met Premium account) voor het ontwerpen van een route
  • Google maps kan je helpen de situatie ter plekke te bekijken
  • Je zult soms van de gebaande paden af moeten om je tekening “perfect” te krijgen. Kan leuke situaties opleveren maar niet iedere boer wordt er blij van als je dwars door z’n weiland rijd, probeer daar rekening mee te houden

De uitdaging is natuurlijk om de mooiste tekening te maken en op Strava te zetten, iedereen kan de ritten bekijken als je je activiteitenfeed selecteert op Cycling Lemelerveld.

De tekeningen gemaakt tot 1 mei zullen door een onafhankelijk commissie beoordeeld worden en de winnaar zal beloond worden met een koersbroek in zijn of haar maat en minstens net zo belangrijk: eeuwige roem (virtuele ritten tellen niet mee).Natuurlijk kun je ook gewoon zo’n  rit van iemand anders nafietsen zodat je allemaal leuke figuurtjes in je activteitenfeed krijgt.

2021022602  2021022603